Yritys

Yrityksen olemassaolon tarkoituksena on auttaa suomalaisia startupeja sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä käynnistämään ja uudistamaan liiketoimintaa. Yritys on toiminut vuodesta 2016 lähtien ensin toiminimellä ja toiminnan laajentuessa osakeyhtiönä. Yritys pystyy hoitamaan myös laajemmat toimeksiannot yhteistyöverkostonsa avulla.

sampoYrittäjä

Sampo Autiolla (KTM, insinööri) on yli 10 vuoden kokemus vaativista liiketoiminnan kehittämis- ja taloushallinnon tehtävistä. Hän on toiminut business controllerina globaaleissa kasvuyrityksissä sekä liikkeenjohdon konsulttina startupeille ja pk-yrityksille. Hän on hankkinut vahvat analyyttiset taidot tunnistaa ongelmia ja mahdollisuuksia, löytää ratkaisuja ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Erityisen vahva osaaminen hänellä on taloushallinnosta ja liiketoiminta-analytiikasta sekä liiketoimintamallien kehittämisestä ja yrityskauppojen toteuttamisesta. Lisäksi insinööriopinnot ja yli 5 vuoden työkokemus johtavassa teknologiapalveluyrityksessä ovat antaneet hänelle syvällisen ymmärryksen erilaisista digitalisaatioon, automaatioon ja sähköistämiseen liittyvistä teknologioista sekä näiden teknologioiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa.