Yritys

Yrityksen olemassaolon tarkoituksena on auttaa suomalaisia startupeja sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä käynnistämään ja uudistamaan liiketoimintaa. Yritys on toiminut vuodesta 2016 lähtien ensin toiminimellä ja toiminnan laajentuessa osakeyhtiönä. Yritys toimii verkostomaisesti ja hoitaa laajat toimeksiannot yhteistyöverkostonsa avulla.

sampoYrittäjä

Sampo Autiolla (KTM, insinööri) on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja taloushallinnosta. Hän on työskennellyt talousvastaavana johtoryhmissä yli 7 vuoden ajan, auttaen globaaleja kasvuyrityksiä kehittämään ja toteuttamaan tehokkaita kasvustrategioita. Lisäksi hän on auttanut useita startupeja ja pk-yrityksiä uuden liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä.

Hän on erikoistunut tekoälyn ja datan hyödyntämiseen päätöksenteossa ja liiketoiminnassa. Nykyisin hän kehittää erityisesti tekoälyratkaisuja automatisoimaan tehtäviä, tuottamaan oivalluksia ja luomaan uutta sisältöä. Edelliset 7 vuotta hän on kehittänyt Business Intelligence -työkaluja, jotka muuntavat monimutkaisen datan liiketoimintaa ohjaaviksi oivalluksiksi.